WOORD 31jan2014 Uur 1

WOORD 31jan2014 Uur 1

Een ijskoude bibberWoord met onder meer Zaanse ijsduikhuisvrouwen, de hel van 1963, een overwinterhoorspel over Nova Zembla, een bezoek aan de zuidpool en in het laatste uur een live-gesprek met poolfotograaf en avonturier Wim van Passel en zijn vrouw Jeannette, die altijd met hem meereist. Dit alles onder de bezielende leiding van Floortje Smit. 
In het eerste uur: tussen ijsschotsen zwemmende huismoeders, een bevroren Lelystad en een hoorspel over Nova Zembla, uit 1962. Vroeger werd er eens in de zoveel tijd, bij speciale gelegenheden, door alle omroepen samen met vereende krachten een 'Nationaal Programma' gemaakt. Dat leverde vaak mooie en met veel aandacht gemaakte programma's op, zoals dit hoorspel.

Dit fragment is onderdeel van

Woord

Een ijskoude bibberWoord met onder meer Zaanse ijsduikhuisvrouwen, de hel van 1963, een overwinterhoorspel over Nova Zembla, een bezoek aan de zuidpool en in het laatste uur een live-gesprek met poolfotograaf en avonturier Wim van Passel en zijn vrouw Jeannette, die altijd met hem meereist. Dit alles onder de bezielende leiding van Floortje Smit. In het eerste uur: tussen ijsschotsen zwemmende huismoeders, een bevroren Lelystad en een hoorspel over Nova Zembla, uit 1962. Vroeger werd er eens in de zoveel tijd, bij speciale gelegenheden, door alle omroepen samen met vereende krachten een 'Nationaal Programma' gemaakt. Dat leverde vaak mooie en met veel aandacht gemaakte programma's op, zoals dit hoorspel.

advertentie