Woord_uur4_10mei2014

Woord_uur4_10mei2014

Woord presenteert u een nacht vol verhalen over nachtwerk – en andere nachtelijke activiteiten. De bestuurder van de nachtbus, de sterrenkundige, de drukkers en verslaggevers van de krant, de slapelozen en de liefhebbers van nachtelijk natuurleven; ze komen allemaal voorbij. Presentator Maarten Westerveen blijft er de hele nacht voor op, alsook zijn nijvere technicus. Vannacht dus: tussen 2.00 en 7.00 uur op Radio 1.
In dit vierde uur: rijden een KRO-verslaggevers een nachtje mee met de nachtbus en hoort u hoe stil de hoofdstad ’s nachts eigenlijk is (niet zo stil, natuurlijk).

Dit fragment is onderdeel van

Woord uur 4

Nachtwerk in - en door - Woord: uur 4 Woord presenteert u een nacht vol verhalen over nachtwerk – en andere nachtelijke activiteiten. De bestuurder van de nachtbus, de sterrenkundige, de drukkers en verslaggevers van de krant, de slapelozen en de liefhebbers van nachtelijk natuurleven; ze komen allemaal voorbij. Presentator Maarten Westerveen blijft er de hele nacht voor op, alsook zijn nijvere technicus. Vannacht dus: tussen 2.00 en 7.00 uur op Radio 1. In dit vierde uur: rijden een KRO-verslaggevers een nachtje mee met de nachtbus en hoort u hoe stil de hoofdstad ’s nachts eigenlijk is (niet zo stil, natuurlijk).

advertentie