Woord: mijn naam is Yogle

Woord: mijn naam is Yogle

Frank Jochemsen presenteert vannacht een lekker kleurrijke editie van Woord. Vol folklore. Oftewel een nacht vol moppen, klederdracht, carnaval, ganzen trekken en al dan niet gevonden kievitseieren.
In het laatste uur: verandert Freek in Yogle na een traditionele naamgevingsceremonie in een verre woestijn, ageert staatssecretaris Henk Bleker tegen de eeuwenoude traditie van het ganzen trekken en vertelt Erika Kennedy over het Finse slaapliedje uit haar jeugd, in het laatste deel van de serie Van slaapliedjes en heimwee. 

Dit fragment is onderdeel van

Woord uur 5

Frank Jochemsen presenteert vannacht een lekker kleurrijke editie van Woord. Vol folklore. Oftewel een nacht vol moppen, klederdracht, carnaval, ganzen trekken en al dan niet gevonden kievitseieren. In het laatste uur: verandert Freek in Yogle na een traditionele naamgevingsceremonie in een verre woestijn, ageert staatssecretaris Henk Bleker tegen de eeuwenoude traditie van het ganzen trekken en vertelt Erika Kennedy over het Finse slaapliedje uit haar jeugd, in het laatste deel van de serie Van slaapliedjes en heimwee.

advertentie