Woord

Woord

Beter een goede buur?
De verdwenen straat in Enschede
Het verhaal over de Zeven Steegjes
Wie is Butterman?
Hallo, hier aarde

Fragmenten

Klik hier voor alle fragmenten van deze uitzending

Woord uur 1

vanaf 00:02:13

Lieve buren, zenuwslopende buren, brutale buren, buren in buurlanden en - niet te vergeten - onze intergalactische buren. Woord presenteert een nacht vol verhalen over buren. In het eerste uur wordt er bij de buren suiker geleend, krijgt een echtpaar kamperende gevangenen als buren, gaat programmamaakster Ditteke Mensink op zoek naar verhalen over haar gekke buurvrouw van vroeger en wordt een asielzoeker uit West-Afrika liefdevol opgevangen in een Gronings dorpje.

Woord uur 2

vanaf 01:02:09

Lieve buren, zenuwslopende buren, brutale buren, buren in buurlanden en - niet te vergeten - onze intergalactische buren. Woord presenteert een nacht vol verhalen over buren. In het tweede uur: wat doen toch al die buren in ‘de gleuf’ en het verhaal van een verdwenen straat in Enschede na de vuurwerkramp in 2000.

Woord uur 3

vanaf 02:02:10

Lieve buren, zenuwslopende buren, brutale buren, buren in buurlanden en - niet te vergeten - onze intergalactische buren. Woord presenteert een nacht vol verhalen over buren. Het derde uur staat geheel in het teken van ‘De Zeven Steegjes’ in Utrecht. Over de buurtbewoners van vroeger en nu.

Woord uur 4

vanaf 03:02:12

Lieve buren, zenuwslopende buren, brutale buren, buren in buurlanden en - niet te vergeten - onze intergalactische buren. Woord presenteert een nacht vol verhalen over buren. In het vierde uur: wie is toch die vreemde zonderling met de naam Butterman? Zijn Delftse buurtgenoten raken er niet over uitgepraat.

Woord uur 5

vanaf 04:03:02

Lieve buren, zenuwslopende buren, brutale buren, buren in buurlanden en - niet te vergeten - onze intergalactische buren. Woord presenteert een nacht vol verhalen over buren. In het laatste uur is de ene buur chagrijnig en de andere lacherig, komen voormalig DDR en BRD nader tot elkaar in een gesprek tussen een West-Duitse journaliste en een Oost-Duitse bewaker en ontmoeten we eindelijk onze intergalactische buren.

advertentie