Woord

Mislukt

Woord

Mislukt

Mislukte aanslagen, geflopte films, nieuwbouwprojecten die maar niet van de grond willen komen en ingezakte soufflés. In Woord dit keer alles over mislukkingen. Vannacht tussen 2 en 7 op NPO Radio 1 en natuurlijk de hele week op Woord.nl.

Fragmenten

Klik hier voor alle fragmenten van deze uitzending

De mislukte aanslag op Hitler (en meer)

vanaf 00:02:10

Mislukte aanslagen, geflopte films, nieuwbouwprojecten die maar niet van de grond willen komen en ingezakte soufflés. In Woord dit keer alles over mislukkingen. Vannacht tussen 2 en 7 op NPO Radio 1 en natuurlijk de hele week op Woord.nl.Van 2 tot 3: praat Herman von der Dunk over kolonel Von Stauffenberg, ontsnapt Rob Scholte aan een aanslag, mislukken de soufflés , flopt de film van Wim Sonneveld, komt de Blauwestad maar niet van de grond en ziet Wim Helsen zichzelf als mislukkeling. 

De mislukte wapendropping van 1942 (en meer)

vanaf 01:02:04

Mislukte aanslagen, geflopte films, nieuwbouwprojecten die maar niet van de grond willen komen en ingezakte soufflés. In Woord dit keer alles over mislukkingen. Vannacht tussen 2 en 7 op NPO Radio 1 en natuurlijk de hele week op Woord.nl.Van 3 tot 4: gaat het over een mislukte wapendropping bij het Drentse plaatsje Hooghalen in 1942.

Het World Online debacle

vanaf 02:02:08

Mislukte aanslagen, geflopte films, nieuwbouwprojecten die maar niet van de grond willen komen en ingezakte soufflés. In Woord dit keer alles over mislukkingen. Vannacht tussen 2 en 7 op NPO Radio 1 en natuurlijk de hele week op Woord.nl.Van 4 tot 5: Nina Brink over het debacle van World Online op de beurs. 

Baby Jelmer (en meer)

vanaf 03:02:08

Mislukte aanslagen, geflopte films, nieuwbouwprojecten die maar niet van de grond willen komen en ingezakte soufflés. In Woord dit keer alles over mislukkingen. Vannacht tussen 2 en 7 op NPO Radio 1 en natuurlijk de hele week op Woord.nl.Van 5 tot 6: wordt er een ‘sociale mislukkeling’ gevolgd en mislukt er een operatie in het UMCG met dramatische gevolgen.

Het ontwerp van de A2 (en meer)

vanaf 04:03:29

Mislukte aanslagen, geflopte films, nieuwbouwprojecten die maar niet van de grond willen komen en ingezakte soufflés. In Woord dit keer alles over mislukkingen. Vannacht tussen 2 en 7 op NPO Radio 1 en natuurlijk de hele week op Woord.nl.Van 6 tot 7: meldt De Quay in 1959 het mislukken van de kabinetsformatie, wordt er net niet gewonnen en kunnen punkers de schuilkelder niet vinden. Plus: nieuwe afleveringen van Achterland en Ongesigneerd!