Woord

Feest

Woord

Feest

Vannacht presenteert Frank Jochemsen u een Woord vol feest. Maak u op voor vijf uur lang verhalen over verjaardagsfeesten, huwelijksfeesten, gabberfeestjes, zuipfeesten, offerfeesten en spontane volksfeesten. U hoort het tussen 2.00 en 7.00 op NPO Radio 1 en natuurlijk 24/7 op woord.

Fragmenten

Klik hier voor alle fragmenten van deze uitzending

De mooiste dag van je leven (en meer)

vanaf 00:02:13

Vannacht presenteert Frank Jochemsen u een Woord vol feest. Maak u op voor vijf uur lang verhalen over verjaardagsfeesten, huwelijksfeesten, gabberfeestjes, zuipfeesten, offerfeesten en spontane volksfeesten. U hoort het tussen 2.00 en 7.00 op NPO Radio 1 en natuurlijk 24/7 op woord.Tussen 2 en 3: houden bruiloftsperikelen de gemoederen bezig, leest Hans Aarsman het reglement ‘commissie feest- en leedkast’ voor, wordt het offerfeest bezocht in Marokko en in Nederland en vertelt Godfried Bomans over het hebben van een kater. Ja die door de drank.

De geboorte van Beatrix, amusement na WOII en meer

vanaf 01:02:06

Vannacht presenteert Frank Jochemsen u een Woord vol feest. Maak u op voor vijf uur lang verhalen over verjaardagsfeesten, huwelijksfeesten, gabberfeestjes, zuipfeesten, offerfeesten en spontane volksfeesten. U hoort het tussen 2.00 en 7.00 op NPO Radio 1 en natuurlijk 24/7 op woord.Tussen 3 en 4: wordt prinses Beatrix geboren, keert het amusement terug na WO II en ontstaat er een spontaan volksfeest na de val van de Berlijnse muur. 

Sinterklaas in de J.J.A. Gouverneurstraat (en meer)

vanaf 02:02:18

Vannacht presenteert Frank Jochemsen u een Woord vol feest. Maak u op voor vijf uur lang verhalen over verjaardagsfeesten, huwelijksfeesten, gabberfeestjes, zuipfeesten, offerfeesten en spontane volksfeesten. U hoort het tussen 2.00 en 7.00 op NPO Radio 1 en natuurlijk 24/7 op woord.Tussen 4 en 5: wordt er Sinterklaas gevierd in de J.J.A. Gouverneurstraat.

Feest, volgens schrijver Herman Brusselmans en zanger Luc Devos (en meer)

vanaf 03:02:08

Vannacht presenteert Frank Jochemsen u een Woord vol feest. Maak u op voor vijf uur lang verhalen over verjaardagsfeesten, huwelijksfeesten, gabberfeestjes, zuipfeesten, offerfeesten en spontane volksfeesten. U hoort het tussen 2.00 en 7.00 op NPO Radio 1 en natuurlijk 24/7 op woord.Tussen 5 en 6: vertellen Vlaamse kunstenaars over feest, zuipen en hoofdpijn en verandert een feestje in een mini-oorlog.

Een ongemakkelijk verjaardagsfeest, project X (en meer)

vanaf 04:04:12

Vannacht presenteert Frank Jochemsen u een Woord vol feest. Maak u op voor vijf uur lang verhalen over verjaardagsfeesten, huwelijksfeesten, gabberfeestjes, zuipfeesten, offerfeesten en spontane volksfeesten. U hoort het tussen 2.00 en 7.00 op NPO Radio 1 en natuurlijk 24/7 op woord.Tussen 6 en 7: bevindt Chris Bajema zich op een ongemakkelijk verjaardagsfeestje, wordt er losgegaan in Haren en vertelt Goofy de gabber wat er zo leuk is aan een gabberfeestje. Plus wederom twee nieuwe afleveringen van Achterland en Ongesigneerd.In deel #5 van Achterland reist Frederique Melman naar paradijselijk Curaçao waar in hartje Willemstad een surreele en giftige plek achter hoge hekken schuil gaat. In deel #5 van Ongesigneerd onderzoekt Laura Stel het ontwerp van de isoleercel.

advertentie