Woord

de Grote Woord Humor Om Te Lachen Uitzending

Woord

de Grote Woord Humor Om Te Lachen Uitzending

Het is lekker lachen geblazen met Woord deze week, in de Grote Woord Humor Om Te Lachen Uitzending. Vannacht presenteert Maarten Westerveen niet alleen grappige radio, ook documentaires en gesprekken over humor. Jawel. Want wat is humor eigenlijk? En is het iets universeels? En waarom lachen we? En kan je er beter van worden? Dat soort vragen. Ook voor niet-lachebekjes valt er dus genoeg te doen. Dit allemaal in het kader van de Grote Woord Humor Wedstrijd die dit weekend begint. Kijk daarvoor op www.woord.nl/humor.

Fragmenten

Klik hier voor alle fragmenten van deze uitzending

Wat is humor eigenlijk?

vanaf 00:02:10

Het is lekker lachen geblazen met Woord deze week, in de Grote Woord Humor Om Te Lachen Uitzending. Vannacht presenteert Maarten Westerveen niet alleen grappige radio, ook documentaires en gesprekken over humor. Jawel. Want wat is humor eigenlijk? En is het iets universeels? En waarom lachen we? En kan je er beter van worden? Dat soort vragen. Ook voor niet-lachebekjes valt er dus genoeg te doen. Dit allemaal in het kader van de Grote Woord Humor Wedstrijd die dit weekend begint. Kijk daarvoor op www.woord.nl/humor.Tussen 2 en 3: leren wat humor eigenlijk is, en krijgen we lachtherapie.

De Nederlandse Clown

vanaf 01:02:11

Het is lekker lachen geblazen met Woord deze week, in de Grote Woord Humor Om Te Lachen Uitzending. Vannacht presenteert Maarten Westerveen niet alleen grappige radio, ook documentaires en gesprekken over humor. Jawel. Want wat is humor eigenlijk? En is het iets universeels? En waarom lachen we? En kan je er beter van worden? Dat soort vragen. Ook voor niet-lachebekjes valt er dus genoeg te doen. Dit allemaal in het kader van de Grote Woord Humor Wedstrijd die dit weekend begint. Kijk daarvoor op www.woord.nl/humor.Tussen 3 en 4: komt de Nederlandse clown aan het woord. Maar er is ook sporthumor, én katholieke humor.

1 april!

vanaf 02:02:15

Het is lekker lachen geblazen met Woord deze week, in de Grote Woord Humor Om Te Lachen Uitzending. Vannacht presenteert Maarten Westerveen niet alleen grappige radio, ook documentaires en gesprekken over humor. Jawel. Want wat is humor eigenlijk? En is het iets universeels? En waarom lachen we? En kan je er beter van worden? Dat soort vragen. Ook voor niet-lachebekjes valt er dus genoeg te doen. Dit allemaal in het kader van de Grote Woord Humor Wedstrijd die dit weekend begint. Kijk daarvoor op www.woord.nl/humor.Tussen 4 en 5: kunnen we er niet omheen: 1 april grappen.

Kopstukken & Ronflonflon & Koek & Ei

vanaf 03:02:16

Het is lekker lachen geblazen met Woord deze week, in de Grote Woord Humor Om Te Lachen Uitzending. Vannacht presenteert Maarten Westerveen niet alleen grappige radio, ook documentaires en gesprekken over humor. Jawel. Want wat is humor eigenlijk? En is het iets universeels? En waarom lachen we? En kan je er beter van worden? Dat soort vragen. Ook voor niet-lachebekjes valt er dus genoeg te doen. Dit allemaal in het kader van de Grote Woord Humor Wedstrijd die dit weekend begint. Kijk daarvoor op www.woord.nl/humor.Tussen 5 en 6: verschijnen de Kopstukken, hebben we een Ronflonflon-jingle-special en is het eindelijk weer eens Koek en Ei.

Humoristen à la carte

vanaf 04:04:20

Het is lekker lachen geblazen met Woord deze week, in de Grote Woord Humor Om Te Lachen Uitzending. Vannacht presenteert Maarten Westerveen niet alleen grappige radio, ook documentaires en gesprekken over humor. Jawel. Want wat is humor eigenlijk? En is het iets universeels? En waarom lachen we? En kan je er beter van worden? Dat soort vragen. Ook voor niet-lachebekjes valt er dus genoeg te doen. Dit allemaal in het kader van de Grote Woord Humor Wedstrijd die dit weekend begint. Kijk daarvoor op www.woord.nl/humor.Tussen 6 en 7: horen we hoe het is om humorist te zijn, uit de monden van onder meer Johnny Kraaijkamp en Harry Touw. En we hebben natuurlijk weer een supernieuwe Radio à la Carte!