Woord

Verhaaltje voor het slapengaan

Woord

Verhaaltje voor het slapengaan

Gaat u rustig zitten of liggen, sluit de ogen en luister. Woord presenteert u deze week: verhaaltjes voor het slapen gaan. Of in plaats van het slapen gaan.

Fragmenten

Klik hier voor alle fragmenten van deze uitzending

Het leven van Dik Trom

vanaf 00:02:41

Gaat u rustig zitten of liggen, sluit de ogen en luister. Woord presenteert u deze week: verhaaltjes voor het slapen gaan. Of in plaats van het slapen gaan.Tussen 2 en 3.00: staat schrijver Maarten Biesheuvel 'met een been in het graf', vertelt mevrouw Hurkens een verhaaltje over 'Willie Wortel' in Radio Bergeijk, maakt Ischa Meijer het kinderboekenschrijver Paul Biegel moeilijk en leest Kees Brusse voor uit Het leven van Dik Trom.

Een vlieg met een beetje verstand

vanaf 01:02:00

Gaat u rustig zitten of liggen, sluit de ogen en luister. Woord presenteert u deze week: verhaaltjes voor het slapen gaan. Of in plaats van het slapen gaan.Tussen 3 en 4.00: hoort u de documentaire Een herinnering aan Astrid Lindgren en leest Joke van Leeuwen een verhaal over 'een vlieg met een beetje verstand'.

Een leven lang Imme Dros

vanaf 02:02:13

Gaat u rustig zitten of liggen, sluit de ogen en luister. Woord presenteert u deze week: verhaaltjes voor het slapen gaan. Of in plaats van het slapen gaan.Tussen 4.00 en 5.00: heeft Imme Dros de hoofdrol in een aflevering van het NPS-programma Een leven lang.

Testbemanning en Willem de Ridder

vanaf 03:02:15

Gaat u rustig zitten of liggen, sluit de ogen en luister. Woord presenteert u deze week: verhaaltjes voor het slapen gaan. Of in plaats van het slapen gaan.Tussen 5.00 en 6.00: hoort u alweer deel 11 van het SF-hoorspel Testbemanning en brengt meesterverteller Willem de Ridder een radioverhaal over het leven in Hollywood.

Willie en Wollie

vanaf 04:04:34

Gaat u rustig zitten of liggen, sluit de ogen en luister. Woord presenteert u deze week: verhaaltjes voor het slapen gaan. Of in plaats van het slapen gaan.Tussen 6.00 en 7.00: vertellen Remco Campert en Simon Carmiggelt een verhaal, hoort u het radioboek Coma van Herman Brusselmans en doet mevrouw Hurkens gewoon nog een verhaaltje in Radio Bergeijk, dit keer over 'Willie en Wollie'.

advertentie