Verenigde Staten 1986. Actiefilm van J. Lee Thompson. Met o.a. Charles Bronson, Kathleen Wilhoite, Carrie Snodgress, Robert F. Lyons en Richard Romanus.

VPRO Cinema

Typische geweldfilm van het team J. Lee Thompson-Charles Bronson, die vooral te lijden heeft aan een totaal gebrek aan humor, zodat de hele film een opeenstapeling van geweldsc[KA2]enes wordt. Politieman Murphy (Bronson) wordt ten onrechte beschuldigd van de moord op zijn ex-vrouw en haar nieuwe vriend en wordt gearresteerd. Hij weet te ontsnappen terwijl hij met de handboeien vastzit aan een arrogante dievegge. Heel wat lijken later kan hij ervoor zorgen de ware schuldige zijn verdiende loon krijgt, ook al komt hijzelf niet zonder kleerscheuren uit de strijd. Een prent die niets nieuws te bieden heeft en zich alleen richt tot de echte liefhebbers DEATH WISH- achtige films.

credits

Regie:
J. Lee Thompson
Cast:
Charles Bronson, Kathleen Wilhoite, Carrie Snodgress, Robert F. Lyons, Richard Romanus, Angel Tompkins, Bill Henderson, James Luisi, Janet MacLachlan, Lawrence Tierney, Chris de Rose
Muziek:
Marc Donahue, Valentine McCallum
Jaar:
1986
Genres:
Actiefilm, Misdaad, Thriller
Trefwoorden:
Cop-story
Landen:
Verenigde Staten


op televisie
0 uitzendingen

Murphy's Law (1986) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken