Kerst vier je samen met de mensen van wie je houdt. Toch? Hummimummi is terug met zijn eigen Grote Hummimummi Kerstspecial. Hij wil samen met zijn beste vriendin Oessiepoessie een karaokespecial opnemen, maar dan krijgen ze ruzie...

bekijk de special

Hummimummi op YouTube

Hummimummi heeft zijn eigen karaokekerstshow, met sterren als Douwe Bob, Akwasi en Lee Towers. Benieuwd hoe de karaokeshow gemaakt wordt? Bekijk op het YouTube-kanaal alle achter de schermenvideo's!

over De Grote Hummimummi Kerstspecial

Hummimummi en zijn beste vriendin en overbuurvrouwOessiepoessie hebben ruzie en willen allebei hun eigen show maken. Spootje probeert hen beiden te vriend te houden en tegelijkertijd ook hun ruzie op te lossen. Hummimummi doet een uiterste poging om Oessiepoessie over te halen en verzint dat haar grote muzikale held in de show komt, maar Oessiepoessie wijst hem af.

Bekende artiestsen zoals Douwe Bob, Lee Towers, De Likt, Akwasi, Shirma Rouse zingen liedjes mee en de concurrentie tussen de twee shows leidt tot een felle muzikale battle.

Met stemmen van onder anderen: Alex Klaasen (Hummimummi) Jetty Mathurin (Oessiepoessie) en Martin Minkema (Spootje).

De Grote Hummimummi Kerstspecial is een coproductie van de VPRO en Viking Film. Regisseur Mascha Halberstad is bekend van Munya in Mij en de videoclip Wild Frontier van The Prodigy. Het script is geschreven door Mieke de Jong.