Hotel Schiller is te beluisteren als podcast, zodat je ook zonder internet de laatste aflevering kunt horen. Zo kun je op de fiets of in de trein nog steeds luisteren naar dit hoorspel.

hoe abonneer ik me op een podcast?

iTunes (voor Apple): Open iTunes en ga naar de iTunes Store en zoek op een podcast via het zoekveld geheel rechtsboven. In het resultatenoverzicht klik je op de podcast naar wens. Je bent nu op de podcastpagina van een programma. Klik hier op 'Abonneer mij'. De nieuwste afleveringen worden nu automatisch gedownload.

Stitcher (voor Android): Download de app in de Google Play Store. Als je voor het eerst inlogt, vraagt de app naar je interesses. Verder kun je op categoriën zoeken bij 'browse shows'. Bij 'international' staan ook de Nederlandse podcasts. Zoek op 'VPRO' om de VPRO-podcasts te vinden. Voeg shows toe met het plusje bovenin om de nieuwste afleveringen gelijk te ontvangen.

RSS-feed (Apple en Android): De links van RSS-feeds kun je gebruiken in een RSS-reader en in gespecialiseerde podcast-apps voor Android en iOS-toestellen.