Wie wil overnachten in het nieuwste project van Semler, moet diep in de buidel tasten. Tegenlicht geeft een rondleiding in dit luxueuze hotel.

Twee uur ten noorden van São Paulo ligt het hotel van Ricardo Semler. Verborgen in het groen van de Bairro dos Mellos en omringd door de stilte van weelderig mid-tropisch woud kunt u voor 1000 euro per nacht volledig tot rust komen.

Op de Davos Climatology Conference is het klimaat van het gebied uitgeroepen tot het beste ter wereld: een paradijs voor natuurliefhebbers en perfect voor lange, ontspannende wandelingen waarbij u poema's en 165 soorten vogels kunt spotten.

Voordat u eropuit trekt of een tochtje maakt op een van de Olympische paarden kunt u een kopje verse Botanique koffie drinken: zelf geproduceerd en geroosterd. Ook de olijfolie wordt zelf geperst. In het restaurant wordt uitsluitend de Braziliaanse keuken geserveerd, met een bijpassend wijnadvies bestaande uit de meest exclusieve wijnen. Voor de liefhebber zijn er pre-Castro sigaren.

De zorgen van alledag verdwijnen zodra u de spa betreedt. Naast verschillende massages vindt u hier ook watertherapieën zoals een tropische regensauna. Wanneer u de drijvende kamer betreedt waant u zich in een magische onderwaterwereld: op de muren worden onderwaterpanorama's geprojecteerd ondersteund door bijpassende geluiden.

In Botanique wordt vijfsterren service gecombineerd met de intimiteit van het bed & breakfast. U krijgt een eigen personeelsteam aangeboden dat niet alleen uw was opvouwt, maar ook piano speelt en tennislessen kan geven. Voor extra comfort willen ze zelfs uw koffer voor u inpakken, zodat u ook de laatste minuten van uw verblijf kunt blijven genieten.