Wat is de beste uitzending van de reeks afleveringen uit najaar 2013? Lees welke aflevering de keuze is van het publiek en van de redactie.

Een week lang hadden de kijkers de kans om te stemmen op de beste aflevering uit de afgelopen reeks. Ook vroegen we aan de redactie wat hun favoriete uitzending was. Van de resultaten maakten we een top 3.

Publieksfavoriet: De Wall Street Code

Er werden in totaal 506 stemmen uitgebracht. Met 104 stemmen was de Wall Street Code duidelijk de favoriet. Op gepaste afstand volgen bij het publiek de aflevering Superschool, met 73 stemmen  en Mensen van nu, met 57 stemmen.

1. De Wall Street Code (21%)
2. Superschool (14%)
3. Mensen van nu (11%)

Keuze van de redactie: Superschool

We vroegen aan de redactie om hun top drie van afleveringen aan te geven. Nummer één kreeg dan drie punten, nummer twee twee punten en nummer drie een punt. Bij de redactie waren de twee favorieten net omgedraaid, met Superschool op één met zeventien punten en de Wall Street Code op twee met veertien punten. Op afstand volgt Bouw 't zelf met zeven punten.

1. Superschool (33%)
2. De Wall Street Code (23%)
3. Bouw 't zelf (9%)

Winnaar: Superschool

Als we beide percentages bij elkaar optellen dan wint Superschool met 47 punten op het nippertje van De Wall Street Code met 44 punten. Superschool is dus verkozen tot de beste aflevering van najaar 2013.