Het Gebouw

Blok 1 : 07.00-08.30 uur

Het Gebouw

Blok 1 : 07.00-08.30 uur

Eerste blok van Het Gebouw van 8 november 1985, met om:

07.14 uur reportage van Cees Grimbergen over het verschijnen van een rapport over krakers in Amsterdam.
07.25 uur rubriek 'DPA' waarin berichten van 'Dorrestijns Pers Agentschap' door schrijver en cabaretier Hans Dorrestijn.
07.40 uur memo door Cor Galis.
07.44 uur reportage van Toine van Corven over de 'zwarte lijst' van Goirle. Het gemeentebestuur van Goirle wil een zwarte lijst aanleggen met daarop de namen van mensen die zich onder invloed van alcohol misdragen. Wie op de zwarte lijst in Goirle voorkomt is het verboden om zich in die gemeente op plaatsen te bevinden waar alcohol wordt geschonken. Volgens de woordvoerder moet de lijst worden gezien als 'een middel om de orde beter te kunnen handhaven nu de criminaliteit in de omliggende gemeenten toeneemt'.
07.50 uur telefonisch interview van Ger Jochems met de heer Rijssen over de scheuring in de konijnenfokvereniging in Vaassen.
08.13 uur in rubriek 'NL Buitenland' reportage van Babette Niemel over de terroristische organisatie Cellules Communistes Combattantes (CCC) in België. Aan het woord komen o.a. de Belgische onderzoeksjournalisten Walter De Bock van de Vlaamse krant De Morgen en Jean-Paul Colette van de Waalse Le Soir.

Onderbroken door Ster-Nieuws-Ster.
Tijden bij benadering.
Programma niet afgeluisterd. Beschrijving is gemaakt op basis van programmagegevens.

advertentie