Het Gebouw

Blok 1 : 07.00-09.00 uur

Het Gebouw

Blok 1 : 07.00-09.00 uur

Eerste blok van Het Gebouw van 31 januari 1986, met om:

07.09 uur rubriek 'DPA' waarin berichten van 'Dorrestijns Pers Agentschap' door schrijver en cabaretier Hans Dorrestijn.
07.15 uur telefonisch interview van Henk van Hoorn met internist Ab van ’t Laar over de acties onder medisch specialisten in de gezondheidszorg.
07.20 uur Henk van Hoorn in gesprek met directeur Ad van Vliet van Divosa over het instellen van de omgekeerde bewijslast bij de bestrijding van bijstandsfraude.
07.35 uur in rubriek 'Euroburo' een telefonisch interview van Philippe Scheltema en Rob de Wijk met de heer Cremers van Defensie over de ramp van het Amerikaanse ruimteveer Challenger op 28 januari en over het Space Defense Initiative (SDI) van president Ronald Reagan. Dit is het ambitieuze plan van Reagan om een antiraketschild in de ruimte te bouwen om vijandelijke (kern)raketten uit de Sovjet-Unie tegen te kunnen houden.
07.53 uur memo door Cor Galis.
08.13 uur rubriek 'DPA' waarin berichten van 'Dorrestijns Pers Agentschap' door schrijver en cabaretier Hans Dorrestijn.
08.15 uur in rubriek 'NL Forum' discussieert het panel van André Roelofs, Gerard Jacobs en Kees Schaepman o.l.v. Ronald van den Boogaard met gast Jo van den Ven over de berichtgeving in de media van de ramp van het Amerikaanse ruimteveer Challenger. Daarna over de toestand in Oeganda en tot slot over de conferentie in Loesaka, waar de Europese Gemeenschap en zes zwarte landen in Zuidelijk Afrika een gezamenlijke strategie willen lanceren om een einde te maken aan de apartheid in Zuid-Afrika.
08.47 uur memo door Cor Galis.

Onderbroken door Ster-Nieuws-Ster.
Tijden bij benadering.
Programma niet afgeluisterd. Beschrijving is gemaakt op basis van programmagegevens.

advertentie