Italiƫ 1992. Drama van Ugo Fabrizio Giordani. Met o.a. Roberto De Francesco, Lucrezia Lanta Della Rovere, Irene Papas, Felice Andreasi en Stefano Dionisi.

VPRO Cinema

Een meisje (Lanta Della Rovere) van Italiaans-Franse afkomst komt naar Rome om voor sopraan te studeren. Ze krijgt een verhouding met de niet-gemotiveerde student, De Francesco. Ze krijgen een kind, maar Lanta Della Rovere is teleurgesteld door het gebrek aan verantwoordelijkheidsgevoel van haar vriend. Als ze een contract bij de Parijse Opera krijgt, verlaat ze De Francesco en de baby. Tijdens haar vierjarige afwezigheid stopt de jonge vader met zijn studie, neemt een slechtbetaald baantje en steekt al zijn energie in het vaderschap. Hij geeft het kind vooral veel aandacht omdat hij dat nooit van zijn eigen vader kreeg. Rovere keert terug om haar zoon te claimen, maar ziet dan dat De Francesco echt wat van het familieleven heeft gemaakt. Een te gecompliceerd drama voor het grote publiek. De cast is goed en de regie bekwaam. Ook bekend als LETTER FROM PARIS.

credits

Regie:
Ugo Fabrizio Giordani
Cast:
Roberto De Francesco, Lucrezia Lanta Della Rovere, Irene Papas, Felice Andreasi, Stefano Dionisi, Adriana Russo, Barbara Scoppa
Jaar:
1992
Alt. titels:
Letter from Paris
Genres:
Drama
Landen:
Italiƫ

op televisie
0 uitzendingen

Lettera da Parigi (1992) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken