Goed volk

In de serie Goed volk reist de Vlaamse kok Jeroen Meus de wereld rond. Hij trekt langs intrigerende leefgemeenschappen waarvan hij de ziel blootlegt in de keuken.

De afleveringen zijn niet meer terug te kijken.

alle afleveringen van Goed volk, serie 1

In de eerste serie gaat Jeroen in zes afleveringen langs de cowboys in Texas en langs de sumoworstelaars in Japan. Hij leert meer over koken in het koudste dorp ter wereld en hij laat zich een week lang onderdompelen in het dagelijkse leven van rusthuis Sint Anna. Hij dwaalt rond in de oudste township van Kaapstad en hij bezoekt de vissers in Noorwegen die nog afstammen van de Vikingen.

► Open de afleveringen in de sectie hieronder en lees meer.

alle afleveringen van Goed volk, serie 2

In de tweede serie gaat de Vlaamse kok langs een bordeel in Nevada, een hutterietenkolonie in Canada en langs het Vreemdelingenlegioen in Castelnaudary. Hij leert meer over het leven op de Zuidfoor en op het eiland Foula en bezoekt de familie Hoffman, die horen bij de chassidische joden van Antwerpen. Jeroen ontmoet de gebroeders Verbaere die nog steeds samen op de boerderij wonen van hun ouders en hij spreekt met boksers op Cuba, en met hun moeders.

► Open de afleveringen in de sectie hieronder en lees meer.

afleveringen terugkijken