Metropolis

de penis

We kijken wereldwijd hoe mannen in de weer zijn met hun edele delen. Of je je penis nu als penseel gebruikt zoals Tim in Australië, of hem laat opkrikken in de kerk zoals Pedro in Brazilië, de piemel is overal ter wereld een gevoelig onderwerp.

Deze oma uit Senegal heeft dé manier gevonden om een penis te verlengen, die ze uiteraard geheim houdt. En de mannen maken er dankbaar gebruik van, want "wat nou als je water uit de put wil halen, maar je touwtje is te kort?

Nakamura is een priesteres van een wat onconventioneel soort. Ze werkt in een Japanse tempel waar een heilige piemel wordt vereerd. Jong en oud komt er naartoe met allerlei kwaaltjes.

Elena runt in Spanje een winkel met erotische artikelen, maar om de verkoop een extra impuls te geven organiseert ze 'tuppersex' feesten. Huisvrouwen krijgen op zo'n avond een twintigtal rubberen piemels en ander vertier om te testen. Als het bevalt mogen ze er eentje kopen.

Let op: deze reportage bevat beelden die door sommigen als aanstootgevend ervaren kunnen worden. Maak kennis met Pricasso uit Australië, het levende bewijs dat het gaat om wat je ermee kan! Hij gebruikt zijn penis als penseel en maakt daarmee prachtige portretschilderijen.

Problemen met presteren? Een bezoekje aan Zuid-Korea is dan misschien wel de moeite waard. Daar serveren ze namelijk Gaebul, ofwel de 'penisvis'. Goed voor je libido en nog eens lekker ook. Maar dan moet je even niet op het uiterlijk letten.

Sommige Surinaamse mannen doen alles om hun vrouw in bed maximaal te plezieren. Met boegroes bijvoorbeeld. Deze kleine kogeltjes laten ze onder hun voorhuid inbrengen. Dat laat de dames extra genieten, zeggen ze.

João uit Rio, Brazilië heeft een probleem: zijn jongeheer doet niet wat hij wil. De wanhoop nabij zoekt hij daarom zijn heil in een katholieke kerk. Hier schiet hij een gebedje voor zijn klokkenspel en offert hij een wassen piemel om het zaakje weer aan de praat te krijgen.