Door de coronapandemie mogen we niet meer met teveel mensen bij elkaar komen, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Metropolis over feestjes achter gesloten deuren in Kenia, India en Pakistan. Er worden speciale 'car o bar' feestjes in India gehouden om de avondklok te omzeilen en Pakistaanse mannen trekken de bergen in om samen muziek te maken.

India

Door de coronapandemie mogen we niet meer met teveel mensen bij elkaar komen, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Jasvinder gaat mee in het fenomeen 'car-o-bar'. Oorspronkelijk ontstaan als rijdende vergaderingen met alcoholische versnaperingen, maar ook een prima manier om de avondklok te omzeilen.

Kenia

Door de coronapandemie mogen we niet meer met teveel mensen bij elkaar komen, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. In juli 2020 besloot de president van Kenia alle café's voor onbepaalde tijd te sluiten. Café die illegaal open zijn raken direct hun vergunning kwijt. Carren gaat de sloppenwijk Mathare in waar illegale feestjes worden georganiserd. Daar is Phenny 26 jaar geworden en ze wil toch echt haar verjaardag vieren.

Pakistan

Door de coronapandemie mogen we niet meer met teveel mensen bij elkaar komen, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. In Pakistan trekt een vader zo diep mogelijk de bergen in met zijn zoontjes om te feesten en muziek te maken. Want daar kan je even de coronacrisis vergeten.