In India ontmoet correspondent Jasvinder influencer Darshan, een held voor miljoenen ongeletterde boeren, die door zijn tutorials op YouTube de landbouwopleiding krijgen die ze voorheen niet konden volgen. In Ethiopië woont Seada. Zij is een bijzondere make-up vlogger: ze probeert met haar make-up een belangrijke boodschap over te brengen. En in Brazilië gaat granfluencer Helena met haar 81 jaar nog altijd de catwalk op in lingerie.

India

In deze aflevering volgt Metropolis influencers die hun invloed op een bijzondere manier aanwenden. In India ontmoet correspondent Jasvinder influencer Darshan. Waar wij influencers misschien associëren met het stadsleven, heeft Darshan tussen de geiten en het graan een miljoenenpubliek opgebouwd. Hij is een held voor miljoenen ongeletterde boeren, die door zijn tutorials op YouTube de landbouwopleiding krijgen die ze voorheen niet konden volgen.

Nederland

In Nederland probeert Iris influencer te worden en poseert ze dus voor de Amsterdamse grachten.

Brazilië

In deze aflevering volgt Metropolis influencers die hun invloed op een bijzondere manier aanwenden. Marcos gaat langs bij granfluencer Helena, die met haar 81 jaar nog altijd de catwalk op gaat in lingerie. Haar boodschap? Je moet je blijven laten zien, ook als je een paar jaartjes ouder bent.