In India, waar de pandemie flink heeft huisgehouden, kan lach-yogajuf Sangeeta Gera eindelijk weer aan de slag. In de Keniaanse stad Kisumu was het de afgelopen maanden stil in de kerken. Ishavuka Sharron moest haar kerkdienst online volgen, maar nu kan ze eindelijk weer samen met anderen naar de kerk en voluit zingen. En in Estland kan nachtvlinder Tōnis ein-de-lijk weer knallen in de organisatie van de rave-scene van Tallinn.

India

In India, waar de pandemie flink heeft huisgehouden, bezoekt correspondent Jasvinder Mrs Sangeeta Gera. Zij geeft les in lach-yoga.

Estland

In Estland kan nachtvlinder Tōnis ein-de-lijk weer knallen in de rave-scene van Tallinn. Zijn feesten werden keer op keer uitgesteld, maar nu mag het weer. Vol verwachting en knaldrang bereidt hij het eerste event, de Kumu Reiv, voor.

Kenia

In de Keniaanse stad Kisumu was het de afgelopen maanden stil op zondag. Omdat de coronabesmettingen opliepen, gingen de kerken dicht. Ishavuka Sharron moest haar kerkdienst online volgen, maar nu kan ze eindelijk weer samen met anderen naar de kerk en voluit zingen. Ze kan haast niet wachten.