Metropolis

masturbatie

In deze uitzending slecht Metropolis het laatste taboe: masturbatie. Wereldwijd doen mensen een boekje open over dit gevoelige onderwerp. We ontmoeten een masturbatiecoach op de Filippijnen, een anit-zelfbevredigingspastoor in Nicaragua en in Japan gaan we langs bij Masanobu, wereldkampioen aftrekken.

De Japanse Masanobu beschouwt het als topsport. Als een ware atleet begint hij direct na het opstaan met trainen. Zijn vriendin houdt scherp zijn tussentijden in de gaten. Want wereldkampioen masturberen word je natuurlijk niet zomaar.

Correspondent Jeronimo volgt een Peruaanse tiener met een klein probleempje; overal om hem heen ziet hij bloedmooie dames die zijn hormonen doen opspelen. Maar hij is nog vrijgezel. Niet getreurd, want zolang hij geen vriendin heeft volstaat een papaja.

Op veel plekken op aarde is de overgang naar volwassenheid een belangrijke gebeurtenis, zo ook op de Filippijnen. Jongens van de Aeta-stam krijgen een masturbatieleraar aangewezen die hen leert hoe het moet. Na weken oefenen is het dan eindelijk tijd om man te worden. - Geproduceerd door Yildiray Kaya

“Wanneer sperma zich mengt met citroensap, verandert dit in bloed, maar probeer het niet uit.” Dominee Ricardo uit Nicaragua probeert de 14-jarige Jonathan ervan te overtuigen dat masturbatie een zonde is. Zal Jonathan voortaan zijn handen netjes boven de lakens houden?

Dulce uit Spanje is begonnen met zelfbevrediging vanaf het moment dat ze op kamers ging. Ze deed het tussen het studeren door en maakt er sindsdien voor zichzelf iedere keer een klein feestje van.

De Keniaanse voetbalscheidsrechter Sam schaamt zich diep voor zijn intieme relatie met zijn rechterhand. Volgens Sam straft God hem voor deze daad door hem geen zoon te schenken. Door les te geven over de gevaren van masturbatie hoopt hij kinderen dit lot te besparen.