Metropolis

verleiding

Dansen, sjansen en slimmere versiertrucs. Wat zijn de lokale do's en don'ts als het gaat om het veroveren van iemand van het andere (of hetzelfde) geslacht in verschillende delen van de wereld?

Maak kennis met Jane uit de Filipijnen. Ze is verleid(st)er van beroep, en heeft naar eigen zeggen wel duizend mannen verleid. Wat haar zo speciaal maakt? Ze geeft haar klanten altijd net dat beetje meer.

Sommige mensen menen dat je als verleider geboren wordt, zoals Sahara. Hij is 25 jaar en van mening dat iedere vrouw hem wel zou willen. Regelmatig struint hij de Keniaanse stranden af op zoek naar eenzame westerse vrouwen die wel wat gezelschap kunnen gebruiken.

Waarom zou je je talenten voor jezelf houden? Deze ‘pickup artist’ uit Los Angeles deelt zijn ervaring en probeert anderen daarmee te helpen. “We are already out of the womb, now it’s about going back in.”

Wat doe je als de mannen in eigen land je niet bevallen? Dan haal je ze uit het buitenland! In Bogota ontmoeten we Monica die ontevreden Colombiaanse vrouwen koppelt aan gewillige Amerikanen.

Bloemen, lieve woordjes en traditionele fluitserenades behoren allemaal niet tot de verleidingsstrategie van de Chineese Mr. Lee. In plaats daarvan vergiftigt hij de vrouwen op wie hij een oogje heeft met zijn eigengemaakte liefdesbrouwseltjes.

“Als je in Rome een meisje kunt versieren, dan kun je dat overal ter wereld.” De Amerikaan Michael laat zien hoe je mee kunt komen met de verleiders in hart en nieren: de Italianen.

De Pakistanen Nadeem en Souhil noemen zichzelf flirt experts per mobiele telefoon. In hun kraampje verkopen ze onder meer beltegoed en op die manier troggelen ze nummers af van hun vrouwelijke klanten. De beste flirttechniek: "gewoon een berichtje sturen."