lastig stukje latex

Condooms. Romantisch is anders, maar we laten ons wel graag beschermen door die vervloekte rubbertjes tijdens de seks. In de eerste aflevering van dit seizoen onderzoeken we de haat-liefde verhouding met het condoom.
Donderdag 28 augustus om 21.50 uur op NPO 3.

Pornoacteur Nacho Vidal uit Spanje heeft al 150 keer gonorroe en 100 keer chlamydia gehad. Hij doet het nu nooit meer zonder, ook niet voor de camera, om zo zijn condoomevangelie te verspreiden. “Uiteindelijk zal iedereen condooms dragen.”

Hartstikke belangrijk dus, zo'n condoom. Maar op het moment suprême vinden maar weinig mensen het rubbertje erg sexy. Condoomuitvinder Jan weet wel waarom dat dunne stukje latex ons zo vaak in de weg zit. In veel gevallen passen ze gewoon niet goed. Daarom verkoopt hij via zijn Duitse webshop rubbertjes in verschillende maten. Zijn nieuwste uitvinding, het spray-on condoom, is een perfect om de penis passend plastic hulseltje. Er kleeft echter één nadeel aan: je moet twee minuten moet wachten tot de spray op de stijve penis is opgedroogd. Misschien moet je het zien als een uitdaging?

Metropolis over condooms. Donderdag 28 augustus om 21.50 uur op NPO 3.