Heb jij Reaction al gezien? Afgelopen zondag was de uitzending. Er kwamen meteen veel enthousiaste reacties. Inmiddels staat Kees al een week in Eindhoven, om zijn Reaction-bus tentoon te stellen tijdens de Dutch Design Week.

Ondanks het druilerige weer, is het iedere dag gezellig druk op het Ketelhuisplein te Eindhoven. Pal naast Arne Hendriks' 'Hara Hachi Bu Village', zit Kees voor zijn bestelbus op een stoeltje om te vertellen over Reaction. Het voertuig barst inmiddels uit zijn voegen, dankzij de bijdragen van de Reaction-filialen. Een fietsstuur, een muts, een fles gin, biertjes, pindakaas, een designer stoel, een trui. Het is een beetje onwenning, zo'n showroom waar je wel kunt kijken, maar niet kopen. 'Kan ik ook iets te drinken kopen bij jullie?' vraagt een mevrouw. 'Nee,' antwoordt Kees. 'Maar ik kan u wel een verhaal vertellen.'

Er zijn ook genoeg passanten die het busje herkennen van TV, en willen weten wanneer ze nou naar de Reaction kunnen. De uitzending van afgelopen zondag heeft veel teweeg gebracht. Het aantal aanmeldingen is verdubbeld. Inmiddels zijn er ruim 200 Reaction-filialen, verspreid over meer dan 80 verschillende plaatsen in Nederland. Je kunt ze hier allemaal bekijken. Het overzicht wordt met regelmaat vernieuwd.

What's next?

Momenteel is team Reaction druk bezig met de Dutch Design week, en zijn we alle binnengekomen reacties en ideëen aandachtig aan het doorspitten. Wat er wel ligt is een noodzakelijk plan om op ten duur de Reaction-community van ondernemers een eigen platform te geven, dat ze zelf kunnen invullen. Het eigenaarschap van Reaction behoort immers tot het collectief. Dat betekent dat de inhoud van deze website in de toekomst deels elders te vinden zal zijn. Daarover later meer. 

Heb je nog vragen? Stel ze dan via het inschrijfformulier op de homepage.