Reizen Waes

In Reizen Waes doet de Vlaamse avonturier Tom Waes landen aan die de gemiddelde toerist links laat liggen. Van Bhutan tot Transnistrië, van Noord-Korea tot Zuid-Soedan, van Alaska tot Tuvalu: waar je niemand anders vindt, vind je Tom. In het vierde seizoen blijft Tom juist in Europa: Tom wil tonen dat je niet naar de andere kant van de wereld hoeft te reizen om je te laten verrassen.

De andere uitzendingen van Reizen Waes zijn momenteel online niet beschikbaar, vanwege beperkte uitzendrechten. Wel kun je hier nog alle informatie vinden over de verschillende afleveringen.

seizoen 4

Tom Waes keert terug met een nieuw seizoen, met één belangrijke wijziging: deze keer blijft hij binnen de grenzen van het Europese continent. Tom wil tonen dat je niet naar de andere kant van de wereld hoeft te reizen om je te laten verrassen. Reizen Waes Europa: acht straffe reisreportages vol bizarre ervaringen en ontroerende ontmoetingen.

→ lees meer over seizoen 4

seizoen 3

In het derde seizoen (2017) trekt Tom opnieuw naar plekken die de gemiddelde toerist links laat liggen. Tom is inmiddels een ervaren reiziger, maar er staan nog veel speciale bestemmingen op zijn verlanglijst. Zo is hij één van de eerste toeristen in Sierra Leone, nadat het land twee jaar lang afgesloten was door de ebola crisis. Tom bezoekt ook Tuvalu, een eiland dat naar eigen zeggen als eerste zal verdwijnen door de klimaatopwarming. En hij maakt een reis dwars door China, van oost naar west. Negen nieuwe reisverhalen in dit seizoen van Reizen Waes.

seizoen 2

seizoen 1

afleveringen