Joris Luyendijk is zelf nog niet veel te zien geweest, maar over zijn boek wordt wel gesproken. Een overzicht van 'Dit kan niet waar zijn' in de media.

Joris Luyendijk is nog niet op veel plekken te zien geweest over zijn nieuwe boek. 'Dit kan niet waar zijn' zorgt wel voor veel reacties. Recensies in kranten en online, in DWDD praten ze over zijn boek en in VPRO Boeken was Joris wel zelf aanwezig. 
 

Wim Brands praat een half uur met Joris Luyendijk in VPRO Boeken over 'Dit kan niet waar zijn'. Over de werkwijze van Luyendijk, het schrijven van het boek en over de inhoud. Welke aanpak koos hij in de Londense City en over mogelijke oplossingen.
 

In De Wereld Draait Door een volle tien minuten over het boek van Joris Luyendijk. Met aan tafel Jesse Klaver van GroenLinks, journalist Koen Haegens van Groene Amsterdammer en presentatrice Antoinette Hertsenberg van consumentenprogramma Radar.

Diezelfde Hertsenberg is ook om een reactie gevraagd door de VPRO Gids. Zij interviewden verder George van Houts, maker van de theatervoorstelling 'De verleiders: door de bank genomen', Jeroen Smit, financieel journalist en auteur van 'De bank' en Arnoud Boot, hoogleraar ondernemingsfinanciering aan de UvA.

lees artikel 'Bankgeheimen' van VPRO Gids

In het radioprogramma 'Met het oog op morgen' vertelt Joris Luyendijk over zijn boek. Hoe hij in de Londense City nog minder mensen te spreken kreeg dan in het Midden-Oosten. Luyendijk presenteerde tot zijn verhuizing naar Londen in 2011 de maandageditie van dit programma. Bij de Belgische collega's van Terzake deed hij een vergelijkbaar verhaal.
 

Zelf maakte uitgeverij Atlas Contact bovenstaande trailer voor het boek. Wie de inleiding en het eerste hoofdstuk wil lezen, kan terecht bij NRC.nl. In de aflevering 'Bankgeheimen van Joris Luyendijk' van VPRO Tegenlicht vertelt hij zijn verhaal aan de hand van verschillende fragmenten en praat hij door waar het boek ophoudt.