Topman van het Taiwanese Next Media is bekend als 3D-computeranimator. Kith Ng werkte mee aan films als Kung Fu Hustle, Astro Boy en Shaolin Soccer. Produceerde zelf 'My mom is an alien 2'.

Met zijn lange ervaring in de computeranimatiebranche heeft Ng het productieproces bij Next Media gestroomlijnd. Door het productieproces niet lineair, maar parallel in te richten, kan het bedrijf waarvan Ng directeur is, in twee uur tijd een animatie van dertig seconden af hebben. Over twee jaar verwacht hij in diezelfde tijd animaties te kunnen maken, die zo realistisch zijn, dat ze niet van echt zijn te onderscheiden. Om verwarring te voorkomen, stelt Ng een voetnoot voor waarin staat dat de beelden door computers zijn gemaakt.

Directeur Kith Ng van Next Media heeft een achtergrond als animator. Hij werkte mee aan films als TMNT 2007 (Teenage Mutant Ninja Turtle), Shaolin Soccer, Astro Boy, Kung Fu Hustle en vele anderen. Zelf maakte hij de korte animatiefilm My Mom is an Alien 2. Ng heeft twintig jaar ervaring in 3D-computeranimatie en special effects, in Hollywood en Azië. Voordat hij bij Next Media kwam werken, had hij managementposities bij de studio's Imagi Productions en Centro Digital Pictures.