introductie

Op tweede kerstdag 2002 wordt een 36-jarige tennisleraar ‘s ochtends dood gevonden in zijn appartement in Heerlen. Hij is vermoord.

Twintig rechercheurs worden op de zaak gezet, maar tot op de dag van vandaag is de moord op Patrick van der Bolt nog steeds niet opgelost.

In deze podcastserie duikt Sanne Boer in het leven van Patrick, op zoek naar antwoorden.
 

Luister zaterdag 5 september naar de speciale thema-uitzending

Over de moord op Patrick en andere cold cases

In een twee uur durende special blikken we terug op het onderzoek naar de moord op Patrick van der Bolt, spreken we met gasten over de aanpak van cold cases en behandelen we prangende vragen van luisteraars. Argos-redacteur Sanne Boer vertelt over wat haar onderzoek tot nu toe heeft opgeleverd. We gaan het hebben over de rol van DNA-onderzoek, hoe coldcaseteams te werk gaan en welke rol het publiek kan spelen bij het oplossen van oude moordzaken. 

Heb je een vraag voor Argos-redacteur Sanne Boer? Of wil je meer weten over de aanpak van cold cases? Laat het ons weten via dit formulier en luister zaterdag 5 september om 20:00 naar NPO Radio 1.

Aboneer je op de podcast

via ►iTunes, ►RSS-feed of Stitcher .

Heb jij een tip voor ons?

Heb je een goede tip en documentatie om het te onderbouwen? Mail ons dan via demoordoppatrick@protonmail.com (ook versleutelde berichten). Een uitleg over anonieme en veilige communicatie met ons staat hier.