De getuigen. Iemand weet iets. Moord op Patrick, deel 5

DNA-materiaal kan belangrijk zijn bij het oplossen van een misdrijf, maar getuigenverklaringen ook. Hoe doorslaggevend kunnen de verhalen van getuigen zijn in een politie-onderzoek?

In het onderzoek naar de moord op Patrick, de 36-jarige tennisleraar uit Heerlen, zijn veel mensen gehoord. Buurtbewoners, vrienden en hulpverleners hebben hun kennis over wat er gebeurde in die Kerstnacht in 2002 gedeeld met de politie. Maar de politie blijkt belangrijke aanwijzingen die ze gaven over het hoofd te hebben gezien. Wat die aanwijzingen zijn en of de politie er nu nog wat mee kan, wordt in dit vijfde deel van de serie De Moord op Patrick duidelijk. Na 17 jaar vertellen getuigen opnieuw hun verhaal.

Abonneer je op De Moord op Patrick

De podcast De Moord op Patrick is te beluisteren  via ►Spotify ►ApplePodcasts ►Stitcher ►RSS-feed. Meer weten? Klik hier.

achtergrondverhalen

Hoe zat het ook alweer met de moord op Patrick?

Zaterdag 30 juni in Argos: aflevering twee van de serie De Moord op Patrick. In deze aflevering gaat het over de ex van Patricks vriendin. Sanne Boer onderzoekt waarom hij lange tijd de hoofdverdachte was. Voor wie het geheugen nog even op wil frissen volgt hier een samenvatting van het eerste deel.