Binnenkort te zien

Films en series bij en/of van de VPRO

Binnenkort te zien

Films en series bij en/of van de VPRO

Deze films en series worden binnenkort uitgezonden bij de VPRO of zijn in de bioscoop te zien.

films

One Night Stand: Malik

vrijdag 17 november, 21.20 uur, NPO 3
Regie: Shady El-Hamus

Een boerderij aan de grond en een verstoorde familieband. Een zieke broer en een uitzichtloos toekomstbeeld. In de spannende roadmovie Malik komen de werelden van outsiders Ben (55) en Amir (17) op onverwachte manier en in extreme omstandigheden samen.

One Night Stand: De dag dat mijn huis viel

vrijdag 24 november, 21.20 uur, NPO 3
Regie: Thessa Meijer

In een uitgestrekt niemandsland leven drie broers - Hein, Pé en Roemer - en hun bejaarde moeder Hillie. Opmerkelijke figuren, wonend in een scheef huis dat zichzelf ‘omverzucht’. Ieder jaar wordt het huis handmatig rechtop getrokken. Dit proces gaat al decennialang goed, totdat moeder abrupt naar het warme Zuiden vertrekt. De nestblijvers zijn voor het eerst op zichzelf - en elkaar - aangewezen. Hoe verder Hillie van huis is, hoe schever de verhoudingen tussen de broers. En hoe schever de verhoudingen, hoe meer het huis kantelt. Valt er nog iets te redden?

series

Infantilio

vanaf zondag 5 november elke week een nieuwe sketch online

Infantilio is een black comedy over de absurditeiten van het volwassen leven, nagespeeld door kinderen. Alle onderwerpen die het dagelijks nieuws beheersen zijn potentieel doelwit van Infantilio. De volwassen wereld wordt genadeloos ontmaskerd wanneer die uit de mond van een tienjarige komt.

In 2016 was Infantilio een hit op tv in 3Lab. Dit jaar zie je tien gloednieuwe sketches op vpro.nl/infantilio.