Op zondag 6 mei organiseert VPRO Cinema een voorpremière van Isle of dogs, de nieuwe film van Wes Anderson (The Grand Budapest Hotel, Moonrise Kingdom). Onder VPRO leden verloten we vrijkaarten.

Deze prachtige animatiefilm voor volwassenen vertelt het verhaal van Atari Kobayashi, een 12-jarig pleegkind van de corrupte burgemeester Kobayashi. Na het uitroepen van de noodtoestand worden alle huisdieren van Megasaki City verbannen naar een grote afvalstortplaats genaamd Trash Island. Atari steekt alleen, in een Junior-Turbo Prop vliegtuigje de rivier over op zoek naar zijn waakhond Spots. Eenmaal aangekomen op Trash Island begint hij samen met een groep nieuwgevonden bastaard-vrienden aan een epische reis die het lot en de toekomst van hele provincie zal bepalen.

Isle of Dogs is geregisseerd en geschreven door Wes Anderson (Fantastic Mr. Fox’, Moonrise Kingdom, The Grand Budapest Hotel). De stemmencast bestaat uit o.a. Bryan Cranston, Scarlett Johansson, Frances McDormand, Bill Murray, Edward Norton, Tilda Swinton en Ken Watanabe.

De film wordt voorafgegaan door een inleiding van VPRO Cinema.

VPRO verloot vrijkaarten onder leden. Wilt u hier kans op maken?
Vul het formulier voor 24 april in (zie onder).
Op het formulier moet u uw relatienummer invullen: dit nummer begint met een 4 of 5, bestaat uit 7 cijfers en vindt u op de adreslabel op de VPRO-gids.
Winnaars krijgen op woensdag 25 april per e-mail bericht.

Alles weten over film? Volg VPRO Cinema op twitter, facebook of instagram 

VPRO Cinema voorpremière Isle of dogs

zondag 6 mei
Deuren open: 10.00 uur
Aanvang programma: 10.30 uur

Locaties:
KINO
Gouvernestraat 129-133
3014 PM Rotterdam

The Movies
Haarlemmerdijk 161 
1013 KH Amsterdam

VPRO leden maken kans op vrijkaarten! (zie boven)

leden_winactie_Isle of dogs


7-cijferig nummer begint met 4 of 5Need assistance with this form?