Tijdens Dutch Design Week in Eindhoven ervaart u hoe de wereld van morgen vandaag al in de maak is. Als sponsor van de vooruitgang organiseert de VPRO op het festival een exclusieve lezing voor u.

Laat u inspireren tijdens een lezing door Raivi Naidoo and friends. De Zuid-Afrikaanse Naidoo staat binnen de designwereld bekend als voorvechter van vernieuwing, talentontwikkeling en inclusiviteit en is een van de ambassadeurs van de  Dutch Design Week.

De drie jonge talenten die hij meeneemt zijn: Felix Ros, Ella Westlund en Freya Sewell, die ook zullen vertellen over hun werk. Alle lezingen zijn in het Engels.

De dag wordt ingeleid door Tim Vermeulen, programmadirecteur van DDW.
Willem van Zeeland vertelt over VPRO op DDW en spreekt met de makers van VPRO Home Smart Home en Ongesigneerd.

Ontdek op eigen gelegenheid slimme oplossingen, inventieve ontwerpen en nieuwe perspectieven met tips van de VPRO.

Met uw ticket hebt u (vanaf zaterdag 20 oktober) verder de hele week onbeperkt toegang tot alle locaties van het grootste designfestival van Noord-Europa (m.u.v. DDW Music Specials).

Ravi Naidoo

Ravi Naidoo (Durban, Zuid-Afrika 1964) is oprichter en directeur van Design Indaba in Zuid-Afrika. Naidoo maakt deel uit van de jury van de Index Awards, D&AD Impact Awards, IXDA Awards en Dutch Design Awards. In 2015 ontving hij de Sir Misha Black Medal voor zijn inzet om het onderwijs en de economie van Zuid-Afrika te versterken met behulp van design.

Ravi Naidoo geniet een sterke reputatie binnen de ontwerpwereld. Hij is de organisator van inspirerende internationale designconferenties, staat bekend als voorvechter van vernieuwing en maakt zich hard voor jong talent, dat hij wereldwijd scout en promoot. Daarnaast verdiept hij zich in grote maatschappelijke vraagstukken als de (mogelijke) rol van design voor de toekomst van Afrika. Eerder introduceerden Naidoo en DDW samen het nieuwe platform Antenna. Zijn ambassadeurschap past binnen het belang dat DDW hecht aan talentontwikkeling en inclusiviteit, en onderschrijft tevens de internationale ambities.

VPRO dag op Dutch Design Week

Zondag 21 oktober
Ontvangst: 10.30 uur
Aanvang: 11.00 uur

Natlab
Kastanjelaan 500
5616 LZ Eindhoven

Prijs: 29,50 euro (incl. DDW ticket en servicekosten.

Met uw ticket hebt u verder de hele week onbeperkt toegang tot alle locaties van DDW (m.u.v. DDW Music Specials).