Als eerste de cinematografische hoogtepunten van International Film Festival Rotterdam 2018 verkennen? Het mooiste van IFFR ziet u op de VPRO Preview en -Reviewdag. Het programma is bekend!

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor de  VPRO Reviewdag op vrijdag 2 februari, waar u  kunt genieten van een selectie nieuwe films, samengesteld door de redactie van VPRO Cinema in samenwerking met de programmeurs van IFFR. 

Klik hier voor het programma

Kaarten voor de VPRO Reviewdag zijn exclusief voor VPRO leden en kosten 43,50 euro (inclusief boekingskosten).

‘Flexen’ tijdens de VPRO Preview- en Reviewdag op IFFR

Met uw ticket voor de preview- of reviewdag op IFFR hebt u vrije stoelkeuze. Vindt u voor aanvang een mooie plek? Dan hebt u die echter niet vanzelfsprekend voor de rest van dag. U zit namelijk op een ‘flexplek’. Die kunt u bij het verlaten van de zaal niet reserveren met uw jas of sjaal. We vragen u daarom in pauzes samen met uw overige bezittingen ook uw jas en sjaal mee naar buiten te nemen. Iets wat we iedereen sowieso kunnen aanbevelen in de koude maanden.

Zit bij uw terugkeer iemand anders op de plek waar u voor de pauze zo fijn hebt gezeten? Dan hopen we dat u dit uw mede filmliefhebber gunt en zelf flexibel ergens anders gaat zitten. Hiermee bedoelen we natuurlijk niet dat als u alleen even naar de wc gaat, een ander dus meteen naast uw partner kan gaan zitten.

Waar wij vanaf willen is het claimen van een plek en de discussies hierover. Die liepen bij voorgaande edities soms hoog op.

Daarom doen we het sinds twee jaar anders. Tijdens de lunch- en dinerpauze moet iedereen de zaal verlaten. Jassen, sjaals en handdoeken die in de zaal achterblijven, worden door de schoonmaakploeg verwijderd. Hiermee krijgt u na de pauze weer een nieuw perspectief. Zo ‘flexen’ we er met elkaar een fijne pre- of reviewdag van.

 VPRO Previewdag op IFFR 2018
donderdag 25 januari 2018
10.00 - 23.30 uur
Pathe Schouwburgplein, Rotterdam
(uitverkocht!)

VPRO Reviewdag op IFFR 2018
vrijdag 2 februari 2018
10.00 - 23.30 uur
Pathe Schouwburgplein, Rotterdam

Kaarten zijn exclusief voor VPRO leden en kosten 43,50 euro (inclusief boekingskosten)