VPRO Cinema presenteert het schokkende, waargebeurde drama The Report inclusief een Q&A met Scott Z. Burns en Daniel Jones. Zien? Maak kans op 2 vrijkaarten!

Onder VPRO leden verloten wij vrijkaarten voor de vertoning van The Report. Wilt u hier kans op maken?
Vul dan uiterlijk 4 oktober het onderstaande formulier in.

Op het formulier moet u uw relatienummer invullen: dit nummer begint met een 4 of 5, bestaat uit 7 cijfers en vindt u op de adreslabel op de VPRO-gids.

Bent u geen lid, maar wilt u wel kaarten? Vul dan 4444444 in bij relatienummer.

Winnaars krijgen tijdig bericht van ons.

 

The Report

Daniel Jones (Adam Driver), onderzoeker voor de Senaat, krijgt na 9/11 de lastige opdracht om het onderzoek te leiden naar de verhoortechnieken van de CIA. Hij komt achter gruwelijke en immorele martelpraktijken die de door de CIA altijd zijn verzwegen. Publicatie van zijn rapport blijkt echter moeilijker dan gedacht. Het Witte Huis en de CIA willen zijn onthullende onderzoek binnenskamers houden en dwarsbomen hem.
The Report is geregisseerd door Scott Z. Burns (scenarioschrijver van The Bourne Ultimatum, Contagion en Side Effects). Onder anderen Adam Driver (BlacKkKlansman, Paterson), Jon Hamm (Baby Driver, Mad Men) en Annette Bening (20th Century Women, American Beauty) zijn te zien in dit schokkende, waargebeurde verhaal.


Na afloop van de film is er een Q&A met regisseur Scott Z. Burns en Daniel Jones.Volg VPRO Cinema op twitter, facebook of instagram 

VPRO Cinema presenteert: The Report

Dinsdag 8 oktober
Aanvang 20.00
Filmhuis Den Haag

VPRO leden maken kans op vrijkaarten! (zie onder)