De mooiste films van over de hele wereld zien? Bekijk het programma van IFFR 2022: Return of the Tiger. Als VPRO-lid krijg je korting op een film naar keuze.

Return of the Tiger: de competitiefilms van IFFR 2022 alsnog op het grote doek

Een inhaalslag voor de filmliefhebber: van vrijdag 14 tot en met zondag 16 oktober programmeert IFFR in Cinerama Filmtheater en LantarenVenster in Rotterdam de competitiefilms die begin dit jaar niet in een volle bioscoopzaal konden worden vertoond vanwege je weet wel. Nu staat onder meer op vrijdagavond de winnaar van de VPRO Big Screen Award 2022 Kung Fu Zohra in de planning. 

Kung Fu Zohra, van de Franse regisseur Mabrouk El Mechri, heeft tijdens International Film Festival Rotterdam de VPRO Big Screen Award 2022 gewonnen. In de film zit Zohra vast in een gewelddadig huwelijk. Ze is ervan overtuigd dat haar dochter de kant van haar vader zal kiezen, mocht het op een scheiding aankomen. Zohra incasseert het geweld, maar dat verandert als ze in een sportschool Chang Sue ontmoet.

De mooiste films van over de hele wereld zien?
Als VPRO-lid krijg je korting op een film naar keuze.
Met de code VPRO22 kun je één ticket per film bestellen tegen het kortingstarief van 8 euro (ipv 12 euro). Kijk hier voor het hele programma en kaartverkoop

 

Return of the Tiger, IFFR 2022

vrijdag 14 tot en met zondag 16 oktober

Cinerama Filmtheater - Rotterdam
LantarenVenster – Rotterdam

Als VPRO-lid krijg je korting op een film naar keuze en betaal je 8 euro ipv 12 euro.
Met de code VPRO22 kun je hier één ticket per film bestellen.


Kijk hier voor het hele programma en kaartverkoop