koken met konijnen komt terug!

Voor het tweede seizoen van deze kakelverse kookshow zoekt de VPRO weer nieuwe beesten en baasjes.

Presentatieduo Diederik Kreike en Ayrton Fraenk zijn de smaakmakers en koken de sterren van de hemel voor huisdieren in alle soorten en maten en hun baasjes. Van pittige pony's en happy hamsters tot een slome slak: iedereen is welkom inclusief de baas!

 

Meedoen?

Wil jij jouw huisdier verwennen en meedoen met koken met konijnen? Mail dan naar kokenmetkonijnen@vpro.nl.

De VPRO zoekt kinderen van 9-13 jaar met hun beest van 0-100 jaar. Vermeld in de mail je naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en omschrijf kort wat voor je huisdier je hebt en waarom je hem of haar graag zou willen verwennen in Koken met Konijnen. Stuur meteen een leuke foto of korte video van jezelf en natuurlijk jouw beessie naar ons toe en wie weet koken Ayrton en Diederik voor jou en je dier in het nieuwe seizoen!

kijk hier alle afleveringen van seizoen 1

over diederik & ayrton

Diederik Kreike (Amsterdam, 1994) en Ayrton Fraenk (Amsterdam, 1993) zijn al jaren bevriend. Ze leerden elkaar kennen tijdens het maken van een jongerenvoorstelling in het Amsterdamse Bostheater. Ayrton Fraenk studeerde in 2017 af van de mime opleiding aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Diederik Kreike studeerde in 2018 af van de performance opleiding aan de Toneelacademie Maastricht.