Teeven, Timmermans en Soros hebben gesproken. Teeven over de straf, Timmermans over het vliegtuig, Soros over de euro. Ik weet nu in welke richting ik moet denken. Bij Teeven gaat het om genoegdoening (wraak), hij weet dat de gevangenis niet afschrikt, je komt er slechter uit dan je erin gaat.

Teeven, Timmermans en Soros hebben gesproken. Teeven over de straf, Timmermans over het vliegtuig, Soros over de euro. Ik weet nu in welke richting ik moet denken. Bij Teeven gaat het om genoegdoening (wraak), hij weet dat de gevangenis niet afschrikt, je komt er slechter uit dan je erin gaat. Hij kent het wetenschappelijk onderzoek, maar hij kiest voor het slachtoffer. De posse moet hij op de koop toenemen.
Timmermans legt uit waarom we niet zonder het geavanceerde vliegtuig kunnen. De terroristen hebben de beschikking over steeds betere wapens om vliegtuigen neer te halen. De jsf is het enige vliegtuig dat zich hiertegen kan beschermen. Ik zal eraan denken.
Soros zegt dat Duitsland zich met zijn noordelijke satellieten af moet scheiden. De munt moet kunnen reageren op de reële economie. In Europa zijn te veel verschillende economieën, er bestaat geen mogelijkheid meer tot natuurlijke correctie.
De posse van Teeven vind ik niks, Timmermans kan mij alles wijsmaken, ik kan niks controleren, Soros heeft gelijk, voortaan ga ik aan de borreltafel zijn opvattingen verdedigen.