studio idzerda trotseert de elementen

studio idzerda

Ter land, ter zee en de lucht, ja Studio Idzerda gaat voor u zelfs door het vuur! In maart trotseert Studio Idzerda in vier afleveringen de elementen: aarde, water, lucht en vuur. Ten strijde!

aarde

Poeh poeh. Hè hè. Even zitten. Met de poten in de klei, effe lekker aarden. Maar nooit met de kop in het zand!

Hoewel.. volgens sommigen zouden we dat best eens vaker mogen proberen. Want er is heel wat te beleven, daar onder de grond. Het krioelt er. Er zijn er zelfs die geloven dat de legendarische Steen der Wijzen zich er bevindt, daar onder de zoden.

Maar goed. Onder de zoden geraken we vanzelf. Kwestie van rustig afwachten. En dan zijn we pas echt weer één met.. de aarde.

water

Ene.. twee-e… … (hngg) … P L O N S ! (((O)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
<*)))))))<
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
<*)))))))))))<

lucht

Lucht is het meest ongrijpbare van de 4 elementen. Weinig houvast, zogezegd. Maar Studio Idzerda gooit de kop in de wind en verdiept zich in lucht. Wist u dat de lucht om ons heen voor 78% uit stikstof bestaat? Daar ga je niet makkelijker van ademen! Lucht heeft een theoretische molaire massa van 28,97 g/mol, om er nog maar eens een feitje tegenaan te gooien. Ben benieuwd wat ze ervan bakken, ditmaal, die gasten van Studio Idzerda.
Wat zegt u?
Gebakken lucht?
Kan ik me niet goed voorstellen.
Ach, luistert u zelf... 

vuur

 Vuur! Misschien wel het meest fascinerende van de vier elementen. Steek een fikkie in de buurt van een groep mensen en het eindigt ermee dat iedereen zwijgend in de vlammen staart. Dat wist Zarathoestra al voordat hij zijn religie van vuuraanbidders begon. In opdracht van de Goede God natuurlijk. Wat kunnen jullie verwachten zondag de 24e maart? Een vlammend betoog van onze presentator? Hel en verdoemenis? De vlam in de pan? Het vuur aan de schenen? Let op mijn woorden: waar gerookt wordt is…

vuurrrr

advertentie