Vanaf vrijdag 3 januari zijn er vijf nieuwe afleveringen van 24 uur met… dit jaar met Theo Maassen als gastheer.
Eén interviewer, één gast, één etmaal, één ruimte. Doordat ze 24 uur lang tot elkaar zijn veroordeeld, ontstaat er tussen hen een ongewone band. De tijd doet zijn werk.

Aflevering 1: ali b.

Eerste gast met wie Theo Maasen zich 24 uur laat opsluiten is rapper, televisiepresentator, stand-upcomedian en labeleigenaar Ali B.

Theo Maassen duikt diep in het persoonlijke leven van Ali B en vraagt hem of hij inmiddels niet te ver afgedreven is van zijn originele stiel: rapper van de straat. Er wordt gerapt, gegrapt en serieus en emotioneel gediscussieerd. Wat is de functie van de voorhuid en waarom zou je deze laten wegsnijden? En waarom wil Ali B alles en iedereen te vriend houden? Wat bedoelt hij met 'ik wil als de zon zijn!'?
Voor het eerst in 24 uur met… vallen hierbij rake klappen!

Vrijdag 3 januari, 20.25 op nederland 3

aflevering 2: Daniël Arends

In de tweede aflevering van de nieuwe serie 24 uur met... ontvangt gastheer Theo Maassen zijn collega-cabaretier Daniël Arends. Hoewel ze elkaar via de comedytrain een beetje kennen, zijn ze nooit eerder samen alleen in één ruimte geweest. Theo vindt Daniël Arends de spannendste cabaretier van dit moment en hij grijpt de kans aan om 'het talent' beter te leren kennen en te begrijpen. Hij gaat op zoek naar de Indonesische roots van Daniël. Als 2 maanden oude baby werd Daniël door Nederlandse ouders opgehaald in het weeshuis waar hij ter adoptie was aangeboden. Theo is nieuwsgierig naar welke sporen het achterlaat als je de wetenschap hebt ooit door je biologische moeder te zijn weggegeven.

Vrijdag 10 januari, 20.25 uur op ned 3

aflevering 3: hadewych minis

Vrijdag 17 januari, 20.25 uur op ned 3