partners

Mede dankzij financiële steun van onze partners kan VPRO Medialab de toekomst van storytelling verkennen door onderzoek en experiment.

Gemeente Eindhoven

'De komst van het VPRO Medialab is een prachtige aanvulling op het huidige media-cluster dat op het Strijp-S aan het doorgroeien is. In dit cluster onderzoeken instellingen, labs, bedrijven en festivals de spannende relatie tussen technologie, media en creativiteit', stelt Mary-Ann Schreurs, wethouder van Innovatie en Cultuur bij de Gemeente Eindhoven.

Brabant C

Brabant investeert in kunst en cultuur. Met Brabant C wil de provincie stimuleren dat in de toekomst in Brabant meer kunst en cultuur van nationaal en internationaal niveau te zien en te beleven is.

Stimuleringsfonds Creatieve Industrie

Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie is hét cultuurfonds voor architectuur, vormgeving, e-cultuur en alle mogelijke crossovers. Alles om ons heen is ontworpen, bedacht, gemaakt. De taak van het Stimuleringsfonds is om de rijke traditie die Nederland heeft in de toegepaste kunsten te continueren en te vernieuwen.

Stichting Cultuur Eindhoven

Stichting Cultuur Eindhoven is opgericht in juni 2015 en verantwoordelijk voor de uitvoering van het cultuurbeleid van de Gemeente Eindhoven.