partners

partners

Het VPRO Medialab werkt graag samen met private en publieke organisaties op lokaal, regionaal, nationaal en internationaal niveau. Samen onderzoeken we de nieuwste manieren waarop media worden gemaakt én genuttigd.


Wil je ook met ons samenwerken? Herken je je in onze uitgangspunten? We staan altijd open voor ontmoetingen. Dus ben je groot of klein, gevestigd ondernemer of starter, zeer creatief of wil je onze uitgangspunten ondersteunen – neem dan contact met ons op. 

Gemeente Eindhoven

'De komst van het VPRO Medialab is een prachtige aanvulling op het huidige media-cluster dat op het Strijp-S aan het doorgroeien is. In dit cluster onderzoeken instellingen, labs, bedrijven en festivals de spannende relatie tussen technologie, media en creativiteit', stelt Mary-Ann Schreurs, wethouder van Innovatie en Cultuur bij de Gemeente Eindhoven.

Brabant C

Brabant investeert in kunst en cultuur. Met Brabant C wil de provincie stimuleren dat in de toekomst in Brabant meer kunst en cultuur van nationaal en internationaal niveau te zien en te beleven is.

Cultuurfonds Strijp-S

Het Strijp-S Cultuurfonds verleent financiële ondersteuning aan initiatieven die bijdragen aan het culturele klimaat van Eindhovens nieuwe creatieve hart: Strijp-S. Het is de ambitie om het hele jaar een programma met toonaangevende activiteiten op Strijp-S te hebben. Strijp-S als creatief hart moet continu tot de verbeelding spreken.

Stimuleringsfonds Creatieve Industrie

Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie is hét cultuurfonds voor architectuur, vormgeving, e-cultuur en alle mogelijke crossovers. Alles om ons heen is ontworpen, bedacht, gemaakt. De taak van het Stimuleringsfonds is om de rijke traditie die Nederland heeft in de toegepaste kunsten te continueren en te vernieuwen.