Nooit Meer Slapen

Met o.a. Joshua Nolet, Eva Rovers en Nik van den Berg

Nooit Meer Slapen

Met o.a. Joshua Nolet, Eva Rovers en Nik van den Berg

Joshua Nolet is zanger van Chef’Special, de vijfkoppige formatie uit Haarlem die funk, reggae en hiphop met elementen uit pop en rock combineert. in 2011 verscheen het debuutalbum 'One for the Mrs.' Afgelopen zomer stonden ze in de grootste stadions van Amerika, als voorprogramma van Twenty One Pilots, en in maart zag het derde album het licht: 'Amigo'. Verder spreken we Eva Rovers over Camus en is zanger en bassist Nik van den Berg te gast.

Fragmenten

Klik hier voor alle fragmenten van deze uitzending

Chef'Specials Joshua Nolet had een druk jaar

vanaf 00:00:32

Joshua Nolet is zanger van Chef’Special, de vijfkoppige formatie uit Haarlem die funk, reggae en hiphop met elementen uit pop en rock combineert. De band werd in 2008 opgericht, drie jaar later verscheen het debuutalbum ‘One for the Mrs.’ Na een jaar ‘huisband’ bij De Wereld Draait Door te zijn geweeest, volgde het tweede album ‘Passing’ en groeide de band uit tot een van de grootste festivalacts van Nederland. Afgelopen zomer stonden ze in de grootste stadions van Amerika, als voorprogramma van Twenty One Pilots, en in maart zag het derde album het licht: ‘Amigo’. Pieter van der Wielen spreekt met Joshua Nolet. (foto: Flickr/Oscar Anjewierden CC BY-ND 2.0)

Erik Jan Harmens over de maandag die was

vanaf 01:00:37

Onze weekschrijvers lezen nachtelijks een column voor over de dag die was. Soms duidend, soms poëtisch, maar altijd persoonlijk. Deze week is het onze eer Erik Jan Harmens aan het woord te laten.

Open Kaart: Nik van den Berg

vanaf 01:24:12

Na zijn afstuderen aan de Toneelacademie Maastricht wist Nik van den Berg (1987) de afgelopen jaren te imponeren met de voorstelling 'My Momma Loves My Guitar Sound', en 'God Have Mercy On My Funk'; zijn odes aan de rockhelden van weleer. Deze zomer staat hij met zijn band Niko met twee voorstellingen op Theaterfestival De Parade: 'Oh Yeah, Alright, Okay!' en de kindervoorstelling 'Joepie, Yes, Oké!'. In de rubriek Open Kaart geeft Nik van den Berg eerlijk antwoord op vragen over leven en werk.