Nooit Meer Slapen

Met o.a. Jörgen Raymann, Silvia B. en Arno Kantelberg

Nooit Meer Slapen

Met o.a. Jörgen Raymann, Silvia B. en Arno Kantelberg

Jörgen Raymann is cabaretier en presentator. In 1999 begon zijn carrière op de Nederlandse televisie in 'The Comedy Factory'. Zijn doorbraak volgde met het late night programma 'Raymann is Laat'. Na zestien jaar kwam er een einde aan zijn late night shows. Nu gaat hij de theaters in met zijn cabaretvoorstelling 'Zo kan het ook'. Verder aandacht voor 25 jaar kunst van Silvia B., en we spreken Arno Kantelberg over zijn boek 'Man op z'n best'.

Fragmenten

Klik hier voor alle fragmenten van deze uitzending

'Zo kan het ook': de nieuwe cabaretvoorstelling van Jörgen Raymann

vanaf 00:07:37

Jörgen Raymann is cabaretier en presentator. In 1999 begon zijn carrière op de Nederlandse televisie met het presenteren van 'The Comedy Factory'. Zijn doorbraak volgde met het late night programma 'Raymann is Laat', later getiteld 'zo: Raymann', 'Dat ding van Tante Es' en kortweg 'Raymann!'. Na zestien jaar kwam er een einde aan zijn late night shows, waarna hij zichzelf opnieuw moest uitvinden. En dat doet hij, onder meer met zijn nieuwe cabaretvoorstelling 'Zo kan het ook'. Pieter van der Wielen spreekt met Jörgen Raymann.

Silvia B: 25 jaar schoonheid en twijfel

vanaf 01:09:02

Rijksmuseum Twenthe presenteert dit najaar 'Of Beauty And Doubt': de eerste grote overzichtstentoonstelling van de Rotterdamse kunstenaar Silvia B. Ruim veertig van haar beelden, tekeningen en foto's zijn te zien. Komend weekend opent de tentoonstelling. Verslaggever Remy van den Brand zocht Silvia B. op in Enschede, tijdens het opbouwen van de tentoonstelling.

Open Kaart: journalist Arno Kantelberg

vanaf 01:22:58

Jasjes met zes knopen, schoenen als klapschaatsen en T-shirts met lollige opschriften; de valkuilen in de garderobe van de Nederlandse man zijn legio. Esquire-hoofdredacteur Arno Kantelberg ziet het als zijn missie om hem te begeleiden richting een stijlvol bestaan. In het boek Man op z'n best poogt hij dat te doen, van sneaker tot maatpak. In de rubriek Open Kaart beantwoordt Arno persoonlijke vragen over leven en werk.

Boudewijn Büch volgens Eva Rovers: De Romanticus

vanaf 01:41:48

De wereld van Boudewijn Büch kende vele kanten, zo blijkt uit de nieuwe biografie van Eva Rovers. Deze week belichten we iedere dag een van zijn talenten, vandaag: Büch De Romanticus.

advertentie