De Comeback

Een vierdelige reallifesoap over de comeback van het wereldberoemde dansduo Pepita en Roy.

Vanaf 28 augustus 2017 online te zien

Het is vijf jaar na hun grote doorbraak, die tevens het einde van hun carrière betekende, maar Pepita (Ellen Parren) en Roy (Wart Kamps) kijken niet meer achterom. Iedereen weet wat er gebeurd is. De hele wereld heeft nog op het netvlies staan hoe de zelf bedachte sprong van Pepita en Roy op een fiasco uitliep. Het filmpje werd miljoenen keren bekeken. Maar die ene mislukte sprong is mooi wel een begrip geworden in de danswereld. Het had de beste kunnen overkomen. Sterker nog; het ís de beste overkomen.

En nu zijn Pepita en Roy eindelijk terug, topfit en sterker dan ooit. Vastberaden om af te rekenen met alle spoken uit het verleden en die ingedutte danswereld eens flink wakker te schudden. Ter motivatie hebben ze de meest vernietigende recensie aller tijden in een gouden lijstje aan de muur van hun flat gehangen, want Roy en Pepita weten zelf heel goed dat ze de fucking beste zijn.

Een cameraploeg volgt het innig verliefde koppel als ze zich opnieuw in de danswereld storten. Alleen nu als choreografen. Ze hebben een nieuwe dans gemaakt, met een nieuw hoogtepunt dat nóg ingenieuzer is dan hun beroemde sprong. Maar Pepita en Roy zijn wel een dagje ouder en niet zo soepel meer als vroeger. Dus gaan ze door middel van audities op zoek naar de juiste persoon die hun complexe choreografie uit kan voeren.