Dexter: New Blood start waar het achtste seizoen stopte, in de bossen van Oregon. 'Houthakker' Dexter beweegt zich onopvallend binnen de hechte, gesloten gemeenschap van het fictieve stadje Iron Lake. Maar uiteraard laat zijn innerlijke demoon zich niet makkelijk temmen…

Ook in dit negende seizoen van Dexter is Jennifer Carpenter weer van de partij als zus Debra. Jack Alcott speelt Dexters tienerzoon Harrison, die na tien jaar afwezigheid op mysterieuze wijze terugkeert in Dex' leven. De cast bestaat verder uit Julia Jones (The Mandalorian), Alano Miller (Sylvie’s Love), Johnny Sequoyah (Believe) en Clancy Brown (The Crown).

over de originele serie

Seizoen 1 van Dexter ging in 2006 in première. Michael C. Hall speelt Dexter Morgan, een gecompliceerde en conflictueuze bloedspattenexpert voor de politie van Miami, die bijklust als seriemoordenaar. Dexter was internationaal een van de populairste series op televisie, verdiende meerdere Emmy nominaties voor de beste televisiedramaserie en een prestigieuze Peabody Award in 2008.