Missie Aarde

Download de Missie Aarde ringtone!

Tiieee da da dieeee da da diéééééé! Wie kent 'm nie? Je kunt de Missie Aarde ringtone nú downloaden via onderstaande link. Ook staan hier de gebruiksinstructies voor het installeren op een iPhone.

Hoe werkt dit?

Je download de ringtone door hier te klikken en het bestand op te slaan, door op je computer met je rechtermuisknop de optie 'opslaan als' te klikken. Dan kun je hem meteen op je mobiel zetten en instellen als ringtone.

Op Android telefoons hoef je geen speciale stappen te ondernemen om het fragment als beltoon in te stellen. Heb je een iPhone? Dan is het instellen iets moeilijker, maar zo gebeurd. Lees hieronder het stappenplan.

1. Open het bestand in iTunes.
2. Klik met je rechtermuisknop op het mp3 bestand en kies voor: 'maak AAC versie aan', er verschijnt dan een tweede bestand onder de originele ringtone.
3. Geef dat bestand een andere naam (bijv.: Missie Aarde ringtone).
4. Klik met je rechtermuisknop op 'toon in finder' (als je vanaf een Mac werkt) of 'toon in Windows bibliotheek' (als je met Windows werkt), laat de map en het bestand even open staan.
5. Het bestand heet nu: 'Missie Aarde ringtone.m4a'verander de naam in: 'Missie Aarde ringtone.m4r'.
6. Ga naar iTunes en verwijder het ringtone bestand. LET OP: kies voor 'behoud bestand' bij het tweede pop-up scherm, waarbij gevraagd wordt of je het in iTunes media wilt laten staan.
7. Ga naar de openstaande map die je in stap 4 hebt gevonden en dubbelklik op het bestand (Missie Aarde ringtone, of welke naam je het zelf hebt gegeven).
8. Nu opent het bestand in iTunes, maar valt het onder de categorie 'tonen' ipv de categorie 'muziek'.
9. Sluit je iPhone aan op je computer of Mac en kies bij synchroniseren 'tonen', daar kun je de Missie Aarde ringtone selecteren.
10. Stel 'm in op je iPhone en: veel plezier!

kom je er niet uit?

In de onderstaande filmpjes wordt het instellen van de ringtone op een iPhone uitgelegd voor mensen die werken vanaf een Mac (eerste filmpje) en mensen die werken met een Windows (tweede filmpje). Of stel een vraag via onze Facebookpagina!