Planet Finance neemt je in zes afleveringen mee door de wereld van het grote geld en geeft inzichten die discussie uitlokken. Maak het live mee en/of organiseer zelf een bijeenkomst.

Planet Finance lokt discussie uit

Of het nu gaat om het klimaat, energie, zorg, onderwijs, werk, studie, pensioen: onderaan de streep gaat het vooral over één ding: geld – oftewel, ‘Planet Finance’. En voor iets dat zo belangrijk is, weten veel mensen er maar bar weinig van. Dat komt doordat de financiële markt zo enorm groot, complex en ongrijpbaar is.

De meet ups die er rond de serie worden georganiseerd brengen daar verandering in. Kijk op de kalender voor een meet up bij jou in de buurt of scroll naar beneden als je zelf een meet up wilt organiseren.

zelf een meet up organiseren?

Dat kan! Sterker, we juichen juist toe dat Planet Finance en planeet aarde elkaar beter leren kennen. Wij ondersteunen je meet up met materiaal, vormgeving, advies – wat je maar nodig hebt. Plannen voor een meet up of nog veel vragen? Neem contact met ons op via planetfinance@vpro.nl, dan kunnen we een afspraak maken.

wat krijg je sowieso van ons?

- Fragmenten uit de uitzendingen die je als uitgangspunt kunt gebruiken om het gesprek te starten.
- Materiaal voor je pr: logo, vormgeving, een basis persbericht, posts voor social media etc.
- Desgewenst de afleveringen van Planet Finance en achtergrondinformatie.
- Een toolkit met tips over hoe je een meet up kunt opzetten.
- Advies op maat over je meet up, als je daar behoefte aan hebt.

Geef ons de datum en locatie door

Laat ons weten waar en wanneer jouw meet up is, dan publiceren we die informatie op onze site en social media. Zo kun je als organisator profiteren van het landelijke podium van de VPRO en Planet Finance. Ook stellen we het op prijs als je achteraf een kort verslag (met foto’s) stuurt: hoe was het, hoeveel mensen waren er, wat viel op?

We horen graag van je!