Tegenlicht gaat op zoek naar de toekomst van werken. Maar hoe ziet jouw toekomstige, gelukkige werkplek eruit? Praat mee.

Maandag gaat Tegenlicht op zoek naar de toekomst van het werken. Topmanager Ricardo Semler heeft zijn bedrijf succesvol gemaakt door onder andere personeel hun eigen salaris en eigen werktijden te laten bepalen. In zijn bedrijf staat geluk hoger in het vaandel dan geld verdienen. In Nederland werken Finext en Kesselaar & Zn. volgens hetzelfde principe. Niemand heeft een functie, iedereen is de baas en er wordt gewerkt op basis van vertrouwen.

Zijn dat de cruciale factoren voor gelukkig werken? En ben jij eigenlijk zelf gelukkig op je werkplek? Wij zijn benieuwd wat doorslaggevend is voor jouw geluk op je werkplek. Velen zien ZZP'ers als de ultiem gelukkige werknemers van de toekomst. Zij bepalen immers hun eigen salaris en werktijden, maar leveren daarvoor wel veel zekerheid in.

Laat ons weten hoe volgens jou het werken in de toekomst eruit zou moeten zien. Wil je flexibiliteit en zelf je eigen grenzen bepalen? Of vind je het eigenlijk wel fijn als iemand zegt wat je moet doen?

Praat mee via Facebook, Twitter of als reactie op dit artikel.