Serieel ondernemer en CEO van zoekmachine FindTheBest. Vanuit Summerland, Santa Barbara is Kevin O'Connor altijd op zoek naar innovatie.

Kevin O'Connor (1961) is een inspiratie voor veel jonge tech-utopisten. Vanwege teveel papierwerk, teveel praten en te weinig innovatie liet hij zijn bedrijf DoubleClick achter in New York en verhuisde naar Santa Barbara, aan de kust boven Los Angeles en ten zuiden van Silicon Valley. Een jaar later richtte hij O'Connor Ventures op waarmee hij als durfkapitalist veelbelovende startups een kans gaf om groot te worden. Een 80-urige werkweek werd hem teveel, omdat O'Connor meer tijd wilde doorbrengen met zijn familie en om te surfen. Maar het ondernemen heeft hij nooit kunnen laten.
 

Slechte producten en bedrijven moeten dood. Daarom werkt het kapitalisme. Goede bedrijven en producten moeten bloeien.

Kevin O'Connor in Cybertopia

FindTheBest, het recentste project van O'Connor, is een vergelijkende zoekmachine waarmee consumenten makkelijk onderzoek kunnen doen naar de beste producten. Vanuit Summerland, Santa Barbara is O'Connor altijd op zoek naar de meest gemotiveerde slimmeriken voor het bedrijf. Het hoofdkwartier van FindTheBest biedt met haar locatie mogelijkheden voor elke sportieveling; aan één kant de zee, aan de andere kant bergen. Zijn surfplank hoeft O'Connor dus niet te laten staan. Werknemers worden geselecteerd op talent, creativiteit en competitiedrang. Ze krijgen allemaal een aandeel in het bedrijf en delen in winst of verlies.
  

Versnipperde informatie en gesponsorde websites frustreerden O'Connor, op zoek naar het perfecte skiresort voor zijn gezin. Daarom bedacht hij FindTheBest om de juiste informatie te verzamelen en organizeren, zodat de consument de beste keuze kan maken. Van skiresorts tot mobiele telefoons tot, de meest recente optie, een huis.

Kevin O'Connor heeft een technische achtergrond met een bachelor in Electrical Engineering. Hij gaf meerdere gastcolleges aan prestigieuze universiteiten, waaronder Harvard en MIT. Zijn eredoctoraat kreeg hij van Lawrence Technological University in Southfield, Michigan.