Holland Doc Radio: Long Distance

Holland Doc Radio: Long Distance

Documentaireprogramma. Kerstspecial.

De laatste Holland Doc Radio van 2010 en dus een speciale uitzending. Deze week het spannende hoorspel 'Long Distance' met Katja Schuurman en René van Asten. Een telefoonthriller.

Leo moet met de zaak mee naar een conferentie in Peking. Zijn collega Bram heeft er zin in, lekker zuipen en dollen met de vrouwtjes. Leo niet: hij ligt in scheiding en ziet zijn leven aan scherven. Zijn vrouw is vertrokken met de kinderen en Leo hoopt maar dat ze een boodschap achterlaat op zijn antwoordapparaat. Als hij zijn huis belt neemt ene Maartje de telefoon op. Leo snapt er niets van, maar al gauw krijgt hij een bijzondere telefoonrelatie met de steeds intiemer wordende Maartje, die kennelijk zijn huis gekraakt heeft. Onherstelbare dingen gebeuren. De chaos is compleet. Hiekelien van den Herik heeft een onontkoombare en geestige thriller geschreven.


Met: René van Asten - Leo, Katja Schuurman - Maartje, Hylke van Sprundel - Bram, Pink Steenvoorden - Koen/bellboy, Hilde Smit - Receptioniste.
Muziek: Christoph Martin, regie: Ingrid van Frankenhuyzen, techniek: Berko Mulder/Byton, studios mastering: Peter Brussee/Q Point.


Extra bron: http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/radio1/nps/hollanddocradio/20101219-21.wma

advertentie